i&i uit november?

Het zal u al zijn opgevallen. Het is wat stil geweest rondom de conferentie.
Na goed intern overleg en kijkende naar de onderwijsagenda in de maand november vinden wij het niet verstandig om in november de concurrentie op te zoeken.
Ieder jaar is het een drukke maand en er wordt veel naar elkaar gekeken. Zo zien we al een aantal jaren de keynotesprekers van ons programma terugkomen in andere programma’s.
Door de drukke onderwijsagenda zijn locaties duurder, sprekers schaarser en bezoekers moeten keuzes maken tussen prachtige evenementen.
We hebben daarom besloten de nieuwe conferentie te houden op 1 februari 2017. Het is voor ons ook even wennen. November was altijd de i&i-conferentie.

Behalve de datum is er nog een verandering. Met de herfocus op informatica in onder- en bovenbouw hebben we ook een aanpassing gemaakt in de vorm. Geen inspiratiesessies van 45 minuten meer, maar inhoud en diepgang vormen nu de conferentie. Sessies van 2 uren (of zelfs 2x 2 uren) zorgen voor nog meer inhoud en kwaliteit. Een kleiner aanbod in het aantal sprekers en natuurlijk ruimte om te netwerken. We kijken als bestuur en programmacommissie uit naar de volgende conferentie. Heeft u 1 februari al in uw agenda opgenomen?

We werken graag samen met de ICT praktijkdagen uit Belgiƫ. Daarom treft u in deze brief ook een stukje aan over het evenement in Eindhoven op 7 november aan. Een prachtig en inhoudelijk sterk programma. Zie voor meer informatie ictdag.nl