Curriculum.nu

Op 14 november 2018 door Ramon Moorlag

Voor de derde consultatieronde van curriculum.nu hebben we feedback geleverd over digitale geletterdheid. Klik op Lees Meer om deze te bekijken.

Download PDF

</embed>

Lees Meer »

Nascholingsoverzicht

Op 12 november 2018 door Ramon Moorlag

Nascholing informatica

Hieronder vindt u het overzicht van nascholing aangeboden vanuit de regionale steunpunten (samenwerking universiteiten en hogescholen) en de methoden Instruct en Informatica-Actief. Heeft u een activiteit of biedt u nascholing aan? Neem dan zeker contact met ons op via de contactpagina.

Dit zijn de regionale steunpunten:

Amsterdam Betapartners/Its Academy Delft / L…

Lees Meer »

Programma Praktijkdagen 7 en 8 November 2018

Op 8 oktober 2018 door Ramon Moorlag

Het programma kent voor iedere trouwe i&i bezoeker een interessante route. Ook voor nieuwe bezoekers is er ruimte in het programma. Dit jaar gaan we dieper in op het nieuwe curriculum informatica en heeft digitale geletterdheid een warm plekje gekregen. Ga in gesprek met het ontwikkelteam van Curriculum.nu of ga aan de slag met het nieuwe examenprogramma informatica. Kom op 7 & 8 novemb…

Lees Meer »

Een Nieuwe Website

Op 19 juni 2018 door Ramon Moorlag

We starten het nieuwe curriculum ook met een nieuwe website. Deze website is mede mogelijk gemaakt door Github Pages, Markdown, Jekyll, en Sander Laarhoven. Zie je iets dat nog niet klopt, meld dit dan via het contactformulier!

Lees Meer »