DE VAKCONFERENTIE WAARBIJ U AANWEZIG MOET ZIJN

De jaarlijkse i&i conferentie is de vakconferentie voor iedereen die in zijn of haar school betrokken is bij digitale geletterdheid en informatica. Er zijn meerdere goede redenen om op 6 en 7 november naar de Universiteit Utrecht te komen. Experts’s, collega’s en het bestuur van de vakvereniging verwelkomen iedereen die kennis wil nemen van wat er in ons vakgebied gaande is.

Belangrijk zijn ontwikkelingen met betrekking tot digitale geletterdheid in de voorstellen van curriculum.nu. Digitale geletterdheid vormt een belangrijke toevoeging aan het onderwijsprogramma. Deze voorstellen vormen een goed uitgangspunt om nu met digitale geletterdheid op school aan de slag te gaan, als voorbereiding op de uiteindelijke curriculumherziening. Belangrijk daarin is een gebalanceerde combinatie van fundamentele kennis en vaardigheden, verantwoord, productief en creatief gebruik van ICT in het dagelijks leven, en nadenken over de gevolgen voor individu en maatschappij. Tijdens onze tweedaagse komt komt naast het wat ook het praktische hoe aan bod: hoe pak je dit aan op je school?

Eind september van dit jaar werd het eindexamenprogramma voor informatica aan de vakvereniging overhandigd. Wat dit betekent en wat het programma inhoudt komt tijdens de conferentie zeker aan bod.

Een conferentie zonder praktische workshops is volgens ons niet mogelijk, neem daarom je laptop mee en leer van de vele hands-on sessies die veelal zo in de praktijk inzetbaar zijn.

Meld je aan en kom naar Utrecht!

Programma

Wijzigingen voorbehouden!

Programma 6 november

Wijzigingen voorbehouden!

Programma 7 november

Wijzigingen voorbehouden!

Praktische informatie

De conferentie vindt dit jaar plaats op woensdag 6 november van 16.00 tot 20.30 uur en donderdag 7 november van 9.00 tot 17.00 uur, in het Koningsbergergebouw te Universiteit Utrecht.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Kom meer te weten over i&i conferentie 2019

Programma volgt binnenkort! »